.

LepantoMag.gr

Ειδήσεις από το http://www.thebest.gr

Τελευταία νέα

link news

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ "400 νέα ποδήλατα σε μια πόλη φιλική με οικολογικό χαρακτήρα"

    400 νέα ποδήλατα, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν, οι πολίτες της Ναυπάκτου, στα πλαίσια της λειτουργίας του ποδηλατοδρόμου, στην πόλη , διανεμήθηκαν το πρωί στους δημότες, από την δημοτική αρχή της πόλης.

  
Τα ποδήλατα παρέχονται με την υπογραφή συμβολαίου μακροχρόνιας μίσθωσης, χωρίς κόστος, με την υποχρέωση όμως να επιστρέφονται στον Δήμο μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Στις υποχρεώσεις των πολιτών θα συμπεριλαμβάνεται η ορθή χρήση και η συντήρηση των ποδηλάτων.
     Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι, το παραλιακό μέτωπο της πόλης, το ιστορικό και εμπορικό κέντρο και τα σημαντικότερα σημεία της Ναυπάκτου σε συνδυασμό με τα έργα ανάπτυξης να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο δίκτυο υποδομών, όπου θα μειώνονται ο ρύποι , το κυκλοφοριακό και το πρόβλημα στάθμευσης , σε μια πόλη φιλική με οικολογικό χαρακτήρα.
       Σε δηλώσεις του ο κ. Παπαθανάσης , κάνοντας ειδική αναφορά στο σπουδαίο αυτό έργο όπως τα χαρακτήρισε , ανέφερε πως με την προμήθεια των 400 ποδηλάτων , ουσιαστικά ξεκινά η χρήση ενός σπουδαίου έργου για την Ναύπακτο, καθώς από σήμερα αλλάζουμε νοοτροπία , αφήνουμε το αυτοκίνητο και προστατεύουμε τον ποδηλατόδρομο. Ταυτόχρονα κάλεσε τους πολίτες , να συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο , στην προσπάθεια που γίνεται .