.

LepantoMag.gr

Ειδήσεις από το http://www.thebest.gr

Τελευταία νέα

link news

Επίσκεψη Απ. Κατσιφάρα στη Ναύπακτο

Στην «Παπαχαραλάμπειο» αίθουσα, στη Ναύπακτο, θα μιλήσει το πρωί της Κυριακής, στις 11.30, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας.

Ο κ. Κατσιφάρας στην ομιλία του θα αναφερθεί εκτενώς στις αλλαγές που φέρνει στη διοικητική διάρθρωση της χώρας το πρόγραμμα «Καλλικράτης» και στις νέες δυνατότητες που προκύπτουν από την θέσπιση της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, με τον εκλεγμένο Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες και το αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο.
Επίσης, ο κ. Κατσιφάρας θα επισημάνει την ανάγκη κοινού βηματισμού των τριών νομών, με βάση την περιφερειακή συνείδηση και τον παραγκωνισμό αγκυλώσεων που στοίχισαν ακριβά κατά το παρελθόν στην πορεία ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδος.
Ακόμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί το κέντρο της Ναυπάκτου και να συνομιλήσει με πολίτες. «Ο νέος θεσμός, η αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση φέρνει τον πολίτη στο κέντρο των εξελίξεων, τον κάνει συμμέτοχο και συνδιαμορφωτή στη λήψη των αποφάσεων. Ταυτόχρονα, μέσα από το νέο θεσμικό πλαίσιο, αναδεικνύεται η βαθιά δημοκρατική διαδικασία της κοινωνικής λογοδοσίας. Όλα στο φως, όλα στην γνώση και στην κρίση του πολίτη», ανέφερε σήμερα (χθες) σε δηλώσεις του ο κ. Κατσιφάρας.