.

LepantoMag.gr

Ειδήσεις από το http://www.thebest.gr

Τελευταία νέα

link news

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ « Συμμαχία κατά της ακρίβειας»

H Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, αναλαμβάνει άλλη μια πρωτοβουλία , για την στήριξη κοινωνικών ομάδων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, διανέμοντας ερωτηματολόγιο και ενημερωτικό έντυπο, το οποίο περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές για την καθημερινότητα των παιδιών τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο αλλά και όσα οι γονείς πρέπει να προσέχουν.

Με την κίνηση αυτή , η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας ,στοχεύει στην ενημέρωση γονέων και μαθητών ,για τα καταναλωτικά θέματα που τους αφορούν, προκειμένου να δημιουργηθούν από κοινού οι σωστές βάσεις και προϋποθέσεις , για τον αυριανό καταναλωτή.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής , το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας, αγκάλιασε την πρωτοβουλία αυτή , και προχώρησε σήμερα στην ίδια κίνηση διανέμοντας το υλικό της Ένωσης , συμμετέχοντας ενεργά στην πρωτοβουλία , εκφράζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τα καταναλωτικά ζητήματα , που αφορούν όλους μας , και κυρίως τη νέα γενιά.. Κίνηση που θα πραγματοποιηθεί και στα σχολεία της περιοχής .
Η δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρισκόμαστε επιτάσσει την ανάληψη τέτοιων πρωτοβουλιών που στοχεύουν στη διαμόρφωση μιας νέας καταναλωτικής κουλτούρας.