.

LepantoMag.gr

Ειδήσεις από το http://www.thebest.gr

Τελευταία νέα

link news

ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

            «Ως το σημαντικότερο έργο, το οποίο κατασκευάστηκε ποτέ στο Μεσολόγγι, και θα έχει σημαντικότατες θετικές επιδράσεις στον τουρισμό και την οικονομία του Δήμου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής» χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος Γιάννης Αναγνωστόπουλος , την Μαρίνα που εδώ και ένα χρόνο λειτουργεί στο Μεσολόγγι. Αναμφίβολα , πρόκειται για το κατ’ εξοχήν αναπτυξιακό έργο, που ύστερα από ένα και πλέον χρόνο, από το επίσημο ξεκίνημα παροχής υπηρεσιών από την ανάδοχο εταιρία ,και χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι υποδομές ,δίνει ουσιαστική ώθηση στη τουριστική ανάδειξη της περιοχής.

                Η ανώτερης κλίμακας Μαρίνα , λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές, εξυπηρετώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες των μεγάλων σκαφών αναψυχής. Όραμα της εταιρίας, είναι η καθιέρωση της Μαρίνας Μεσολογγίου, ως ο ιδανικότερος προορισμός για σκάφη αναψυχής , καθώς και η ανάδειξη των χώρων αναψυχής, εστίασης και εμπορικών καταστημάτων, ως σημείο συνάντησης για κάθε απαιτητικό επισκέπτη. Στα πλαίσια αυτά, η ανάδοχος εταιρεία συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την υλοποίηση του επενδυτικού της σχεδίου, με την κατασκευή των χερσαίων υποδομών αλλά και των θαλάσσιων.

              Σχετικά με τις χερσαίες εγκαταστάσεις έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία συγκρότημα με WC και ντουζιέρες , ενώ μέσα στο επόμενο δίμηνο θα έχει ολοκληρωθεί το μεγάλο κτηριακό συγκρότημα ,στο οποίο θα λειτουργήσουν μια σειρά από δραστηριότητες , όπως Σούπερ Μάρκετ, καφετέρια, εστιατόριο και γραφεία διοίκησης.